Fotograaf voor RECAP

Verschillende keren had ik er al schoenen gekocht, schoenenwinkel Amigo in de passage van Amersfoort. Toen ik in 2011 mijn studio op De Kronkels in Bunschoten-Spakenburg opende ontdekte ik dat de eigenaar bijna een buurman van de studio was. Dat bood natuurlijk perspectief voor een interessante samenwerking. We kregen contact en in de afgelopen tijd heb ik verschillende keren in de studio schoenen gefotografeerd voor acties.

Amigo nu RECAP
Afgelopen week is de naam van de winkel veranderd in RECAP, een nieuwe naam, nieuw logo, een nieuwe website en een nieuw interieur. Dat vroeg natuurlijk ook om nieuwe foto's van de winkel. Vandaag hebben wij daarom een reportage gemaakt van de winkel in Amersfoort.

In de tas
Vandaag zat de volgende uitrusting in mijn tas:
- Canon EOS 5D mark III
- Canon zoom lens EF 70-200mm 2.8 (details)
- Canon zoom lens EF 16-35mm 2.8 (foto's passage en overzicht interieur)
- 1x Canon Speedlite 580 EX op een PocketWizard (extra flitslicht off-camera)
- Statief van Manfrotto 190XProB

Als je in Amersfoort bent neem dan zeker even een kijkje in de nieuwe winkel van RECAP, midden in de passage vanaf de Utrechtsestraat naar het nieuwe Sint Jorisplein.
Binnenkort zijn de nieuwe foto's te zien op de website van RECAP: www.recap.nl

LucasFotografie_Recap_Amigo_Amersfoort_Schoenen_Mode_Winkel_blog_01LucasFotografie_Recap_Amigo_Amersfoort_Schoenen_Mode_Winkel_blog_02 LucasFotografie_Recap_Amigo_Amersfoort_Schoenen_Mode_Winkel_blog_03LucasFotografie_Recap_Amigo_Amersfoort_Schoenen_Mode_Winkel_blog_04

Leave a Comment