Fotograaf voor Maggy’s Mode

Op 15 september 2011 om 10:00u in de ochtend bedacht ik om Maggy Hopman, eigenaresse van Maggy's Mode, "out of the blue" een bericht te sturen via Facebook.
Daarin bood ik mezelf aan als fotograaf en ik wilde graag eens kennismaken.

Na drie maanden stilte durfde ik Maggy te vragen of ze mijn bericht ontvangen had, "Nee!", was haar korte maar duidelijke antwoord binnen 11 minuten. Afgezien van het feit dat mijn bericht 2 centimeter boven haar reactie stond stelde ik mij opnieuw voor, en weer volgde er een lange onheilspellende stilte.

Na 13 dagen had ik voldoende moed verzameld en stuurde ik het volgende bericht:

Het enige wat ik tot nu toe van je heb gehoord is "nee!", geen interesse?


Maggy's reactie deed mij naast breed glimlachen ook verbazen:

lig in een deuk om dit bericht van jou...hoezo aanhouden. Ik heb eigenlijk heel erg interesse... Ben alleen d....s druk met voorbereidingen, trainingen etc voor nieuwe inkoopseizoen wat volgende week begint. Fijn dat je blijft aandringen.....wil je zo vriendelijk zijn me eind februari te bellen? Sorry voor niet communiceren groet Maggy


Na mijn reactie:

alle drukte ook ... d..s nog aan toe!


reageerde Maggy met een opmerking die ik altijd onthouden heb:

Ik ken je helemaal niet maar je hebt wel humor!


Na het fotograferen van haar personeel als soort van test was Maggy gelukkig overtuigd.
Onze communicatie is door de jaren heen niet heel erg veranderd, afgezien van de wachttijd. Ik heb Maggy leren kennen als een ambitieuze, doortastende en hardwerkende vrouw met een bijzonder groot hart voor mensen in haar persoonlijke kring. Samen met een compact team hebben we de Maggy (glossy) gemaakt en later volgden de stijlgids, foto's van de winkel, leuke acties, mode-campagnes en fotografie tijdens de modeshows.

Aflopen week heb ik weer foto's gemaakt van de winkel en ook bij Maggy's Bakfeest. Hier een kleine greep uit de resultaten:

LucasFotografie_Maggy's_Mode_Bakery_01 LucasFotografie_Maggy's_Mode_Bakery_02 LucasFotografie_Maggy's_Mode_Winkel_Maart_blog_02LucasFotografie_Maggy's_Mode_Winkel_Maart_blog_01

 

Leave a Comment