Fotograaf voor CHO&CO

Iedereen kent natuurlijk Volendam, het dorp met de haven, klederdracht en een aantal mensen die een aardig nootje kunnen raken. Toch is Bunschoten-Spakenburg het enige dorp in Nederland met een prachtige haven, twee voetbalteams in de topklasse, eigen klederdracht, verschillende internationale bedrijven, ontelbare vis- en brood-marktkramen en een eigen woordenboek. Daarnaast grenst het aan het kruispunt van drie grote snelwegen en hebben we een eigen glossy "SPKNBRG"!

CHO&CO
Midden in het gezellige dorpscentrum van Bunschoten-Spakenburg, vlakbij de haven, is de winkel van CHO&CO te vinden, voorheen Chocolate Company. Ben je op bezoek in Bunschoten-Spakenburg en wil je lekker lunchen of genieten van een high tea, loop dan zeker even binnen bij dit leuke winkeltje tussen de Mandemaaker en Café de Krâplâp. Tijdens onze verwendagen, een geheel verzorgde dag voor vrouwen met styling, haar, make-up en foto's door lokale professionals, verwennen we de deelnemers met heerlijke soorten thee, bonbons en cheesecake uit de winkel van CHO&CO.

Nieuwe Huisstijl
Omdat de gehele huisstijl van CHO&CO pas veranderd is, werden wij gevraagd om dit stijlvol vast te leggen. Wij houden van een licht interieur met veel gebruik van steigerhout, goed voor een frisse uitstraling. Tijdens twee bezoeken hebben we de winkel, het personeel en de eetgelegenheid in beeld gebracht.

In de tas
Mijn uitrusting bij deze opdracht bestond uit:
- Canon EOS 5D mark III
- Canon zoom lens EF 70-200mm 2.8 (details en buitenfoto's)
- Canon zoom lens EF 16-35mm 2.8 (buitenfoto's en overzicht interieur)
- Canon vaste lens EF 50mm 1.2 (portretten en delen interieur)
- Canon macro lens EF 100mm 2.8 (details en close-ups)
- 2x Canon Speedlite 580 EX op PocketWizards (extra flitslicht off-camera)

Bij deze een kleine greep uit de foto's, binnenkort uitgebreid te zien op www.choenco.nl

LucasFotografie_Restaurant_CHO_CO_Reportage_Februari_blog_01 LucasFotografie_Restaurant_CHO_CO_Reportage_Februari_blog_02 LucasFotografie_Restaurant_CHO_CO_Reportage_Februari_blog_03 LucasFotografie_Restaurant_CHO_CO_Reportage_Februari_blog_04

Leave a Comment