1e Verwendag

Verwenarrangement Personal Styling zeer geslaagd!

 

De eerste dagen zijn geboekt voor het verwenarrangement Personal Styling. Ook mensen buiten Bunschoten weten het verwenarrangement te vinden in onze prachtige dorp. Twee moeders en dochters uit Vinkenveen en Wilnis hebben afgelopen week genoten van dit verwenarrangement.

 

In de ochtend kregen ze uitleg over kleur en stijl. Ze hadden allemaal een topper en een flopper uit hun eigen kledingkast meegenomen. Onder enthousiaste leiding van stijlcoach Jeannette Koelewijn kregen zij tips en adviezen over de meegebrachte kleding. Soms kon door een simpele ingreep, bijv. knopen verzetten een kledingstuk een stuk beter staan of een rok wat korter te maken toch gered worden als flop. De grootse valkuil is dat je iets koopt wat zo leuk staat bij je vriendin, buurvrouw maar minder of niet geschikt is voor jouw figuur of lengte. De vrouwen vonden dit erg leuk en leerzaam. Ze leerden ook veel van elkaar.

 

Na deze workshop werd er genoten van een uitgebreide en verzorgde lunch op een gezellig gedekte tafel.

 

Na de uitgebreide lunch mochten ze zelf aan de slag bij de workshop make-up. Het voordeel hiervan is dat je dit dan meteen leert in de praktijk. Visagiste Marianne leerde op een gezellige manier hoe groot het effect kan zijn van een goede basis make-up. Mooi opgemaakt in de kleuren die bij hun huid en haren passen, waren de ohh’s en de wauw niet van de lucht.

 

Een feest was het om naar Elena, onze ervaren kapster, te gaan. De haren werden gestyled in een model dat bij hun gezicht paste en bij hun unieke persoonlijkheid. Ze kregen tips en adviezen voor haarkleuring en model. Bij de kleuranalyse werd gekeken welke kleurkenmerk dominant was bij de vrouwen. Hiervan kregen zij een kleurkaart mee die ze goed kunnen gebruiken bij de aanschaf van nieuwe kleding.

 

Last but not least op weg naar de fotostudio van LucasFotografie. Een heerlijke mini high tea met chocola van de Chocolate Company. Tussendoor een persoonlijke mini fotoshoot. Aan het eind van de dag met een prachtige grote foto naar huis. Ik heb nog nooit  leuk op een foto gestaan, maar Lucas is het gelukt, is de spontane reactie van één van de vrouwen.

 

De volgende dag nog een enthousiaste reactie op de mail. Het thuisfront vonden de foto’s erg mooi en de make-up viel in de smaak bij de mannen.

 

Ook enthousiast? Bel met Jeannette Koelewijn 06 – 233 557 442 of kijk op de website www.jedidja-styling.nl. Nu ook verkrijgbaar een cadeaubon voor elk gewenst bedrag. Leuk voor de feestdagen of verjaardag om te krijgen of weg te geven.

 

 

Leave a Comment